Hello!

Jag har haft loppis förut idag. Först så skulle jag göra det själv men då tyckte jag att det skulle bli lite tråkigt, då ringde jag Noelle och frågade om hon ville hjälpa till. Då kom hon hem till mig. Efter solade vi och åt. + en soltatuering. Jag gjorde ett hjärta en som det stog " LOVE " på men hon gjorde bara ett hjärta. Efter åkte vi till ett ställr som heter Engeltofta och badade. I alla fall jag och Noelle. Julia, mamma och pappa solade bara. Vi tog också en glass. jag = daim, Noelle= 88, Julia= marabou, mamma = nogger, pappa= inget. Mamma och pappa tog också en kaffe. Det var sjukt mycket stenar och sjögräs. Jag tog inga bilder för att jag hade inget batteri i kameran. Men nu har jag. Noelle åkte hem för ungefär en och en halv timme sedan. Vi åt pizza till middag. :) Herrå!
 
 

Festen!

Ojj ojj ojj! Nu har jag glömt att blogga om att jag och familjen skulle på fest hos Noelle idag. Hennes mamma fyllde 45. Egentligen i onsdags men hon hade fest idag. Nu spelar jag Saras kockskola på ggg.se ( girlsgogames.se )
 
Snart ska jag i alla fall sova snart. Klockan är tjugo över tolv. Jag lyssnar på " The Climb " med Miley Cyrus. Hon äger! Jajja, nu fick jag ont i armen för jag skriver så fort så jag tror jag måste sluta nu. Oh!! Jag glömde beretta en sak. Noelle, hon skulle hämta en boll i sink pool idag, hon hade shorts så hon blev inte blöt. Och hon hade mobilen
 
i fickan, och mobilen ramlade ut i vattnet och hon märkte inte det. Så jag bara: NOELLE! DU TAPPADE DIN MOBIL I VATTNET! Då dök hon ner med kläder och allt och hämtade den . Hon hoppas på attd en fungerar imorn. Jag tror att hon glömde bort att hon hade tappat den för vi hade så kul. Jaja, nu måste jag i alla fall sluta. Good bye! ( PS: Tips! Gå alldrig der med din mobil i fickan om du gör i poolen med klädrna på )

Sorry! :(

Sorry! :( Jag glömde göra flera inlägg. Jag var ju på sommar kulan till tre, sedan när jag kom hem städade jag rummet, sen åt vi mat, sen cyklade jag och Julia till ica och köpte godis. Sen höll jag på lite med rummet sedan var det ganska sent så jag gick och la mig. Men nu är jag hääär!:)

Frågor

I detta inlägg ska ni skriva frågor i kommentarerna om mig, lixom frågor om mig.Men alla kanske jag inte svarar på. Typ och det är hela mitt namn och vart jag bor och så, då svarar jag inte på den frågan. 
Nu kör vi igång:
( Ni ska skriva frågor i kommentarerna )

Hello and good morning

Snart är det sommarkulan och det är sista dagen idag. Vi ska åka och bada och ha kul som nästan alla andra dagar. Nu kommer bilderna på dagens kläder:
Tröjan: ?
Byxor: Cubus!
Strumpor: ?
 
Herrå! Gör fler innlägg senare idag! Nu blir det mannagrunsgröt! Mums! :) xD

Slappna av:)

Nu har jag vikt massor av kläder. Jag har fått: Ringar, smink, tröjor, byxor,toppar, trosor, strumpor och en sminkgrej. Nu slappanar jag av i en lite paus, macka och lite vatten. Ses imorn eller kanske lite senare idag! :)
Bilden blev dålig eller hur?:))
 

Hello

Hello! God morgon! Jag ska snart till sommarkulan så jag låter det gå lite fort. Vi ska åka till ett badhus resten av veckan tror jag men idag tror jag att vi ska få bada inne. :( Det är roligare på utebadet! xD Men nu ska jag visa dagenskläder:
 
Bilden blev åt andra hållet men ändå! xD
 
Tröjan: ?
Shorts: Kappahl
Strumpor ( syns inte ) Lindex
Armgrejerna: ?
 
 
 
Hehe! Hejdå! Jag gör ett bättre inlägg senare idag!
 
Herrå!
 

Hos Nono.

Jag är hos Nono, Noelle. Vi har badadt i hennes pool och i dag på sommarkulan så badade vi på ett badhus. Vi badade ute. Och sedan, typ två eller not lurade de ut alla på fotbollsplanen och så hade de non grej som vattnade gräset, som de satt på då. Alla blev blöta och Noelle fick åka hem i bikini. HaHa! Jag längtar på ett sätt efter nästa vecka, och ett inte. För att jag längtar, då får vi sovmorgon. För att jag inte längtar, vet inte. Jaja! Herrå! Ses när jag är hemma!

Kolla på min kompis

Hejj! <33 Kan ni börja kolla på min kompis blogg också? Och då vill jag också och inet sluta kolla på min. Hennes heter: noellskan.blogg.se! Men fortsätt kolla på min också! :)) Herrå! <33

God morgon!

Jag tängte bara kika in och kolla hur ni har det före sommarkulan. Noelle och hennes mamma kommer och hämtar mig 8.45. Men nu ska jag borsta tänderna. 
 
 
Dagens kläder:                   Visst blev bilden ful?
 

MItt rum:

Detta är lite bilder på mitt rum och jag visar hur det ser ut:
 
 

Nu fick jag tag på de

Nu fick jag tag på örhängerna. Mamma hade de i sin handväska:
 
Från Ur & Penn:
Visst var de fina?  Herrå ses non annan gång! :)
 

Shoppingen

Nu har jag kommit hem från shoppingen och nu ska jag visa vad jag har köpt:
 
Mörka jeans, Lindex
ljus/ mörka shorts, Kappahl
Mörkblåa shorts, Kappahl
Kortstrumpor, blå, lila, vit, orange och rosa. Lindex
Tröja, Lindex                  ( det står Hope på tröjan )
Glittrigt nagellack, Gina tricot
Armband, Bikbok ( dålig bild )
Det var mina kläder och det som jag köpte. Men jag köpte ett par örhängen också men jag vet inte riktigt vart de tog vägen..... Haha! Det är i alla fall ett kors på de. 
 
 
/ Lina
 
 
 
Ciao!
 
 

Fortsätt bara!<33

Hejj! Vad glad jag blir av erasnälla kommentarer!^.^ Så snälla ni är! fortsätt med det! :* I alla fall, inatt sov jag INTE på ett golv! Inatt sov jag i min egna lilla säng. Nu ska vi iväg och shoppa. Eller.... Snart. Vi väntar på mamma. Det är jag, Julia och mamma som ska iväg. Jag vet inte riktigt om jag ska köpa not för jag har inte så mycket pengar. Men mamma brukar betala ibland. Jag kanske lägger upp bilder på det jag köpt. Vem vet..... xD

Nu är jag hemma igen! <33

Äntligen hemma igen! Jag sov ju borta inatt, alla fick sova i en mjuk och fin säng utom jag, jag fick sova på golvet. Eller.... Ja, ungefär. Det var hål i madrassen jag sov på så på kvällen var den bekväm och fylld med luft men på morgonen, helt tom!

Hemma hos de nu

Nu är jag hemma hos de. Vi har dansat runt midsommarstången och nu har vi ätit mat och jordgubbstårta. Goodbye

Snart åker vi!

Snart åker vi! Asså hem till mamma och pappas kompisar. Som sagt ska vi sova där och så..... Det tar typ en kvart 20 min att åka dit. Men vi ska ju till affären också så att..... Ja! Men jag har med mig mini datorn. Så att jag kan blogga hur mycket jag vill. Efter jag har skrivigt detta inlägg så ska jag leta reda på mina solbrillor! ;) De är vita och ser ut som min syrras fast hennes är svarta. Haha! Jag har en grej till min mobil, ( den är egentilgen syrrans ) en fleece/ kåfta till mobilen och den har luva. Man har den runt halsen. Jag har min solhatt på mig just nu och jag vet, jag är inte så bra på att blogga men ändå! :) Det är kul och se vad ni tycker. Jag har fått två eller tre kommentarer från non jag inte känner/ vet vem det är. Men det är ju olika namn och personer. I alla fall namn. Nu till not helt annat! Packningen till mammas och pappas kompisar: Fotboll, klänning, lila tajts, mobil, mobil laddare?, kofta, hårborste, hårspray, vattenflaska, blåck, pennor, sax, sommar skor, springskor, DATORN!, lepglans, mjukisbyxor, kåppar, handväska och not mer jag inte kommigt på än riktigt. Glad midsommar på er alla!
 

Godnatt

Godnatt<33 Hoppas ni sover sött. Jag bar nyss upp mitt täcke, kudde, ryggsäck och lite kläder. 
 

Har lärt mig det nu!

Jag har lärt mig dendär med en kopp som man ja..... not! Årkar inte förklara

Apan som liknar DIG!

Haha! Just nu sitter jag och lyssnar på Darin med apan som liknar dig. Efter ska jag lyssna på astrologen. ( jag använder spotify ) Och om ni undrar vilken sorts kamera jag knäpper bilderna med så är det: Nikon COOLPIX S3100 eller  Nikon COOLPIX P500 eller från google. :) Ciao

Glömde....

Jga har glömt att blogga på några dagar. Men nu ska jag beretta. Ända sedan i måndags så har jag varigt på ett lägre som heter sommarkulan. Vi har badat varje dag för utom första dagen. Idag var sista dag en för många men inte för mig och Noelle. Oj! Jag glömde säga att jag går med Noelle. Efter som att det är midsommar afton imorn så            
 har vi inte imorn. Imorn ska jag och familjen hem till mamma och pappas kompisar. Vi ska sova där tror jag. Noelle ska vara i sin stuga. Hon åkte för typ 50 min sedan. Idag var vi i Valbo och badade. Men man fick också spela fotboll. Det finns flera sommarkulor så att vi var inte de ända som var där. Vi har fått från sommarkulan: Vattenflaska, t-shirt, ryggsäck och boll. Men nu till not helt annat. I måndags kom Noelle och hennes mamma och hämtade mig. Sen sov jag hos Noelle mån-tis. Sen sov hon hos mig tis-ons. jag sov hos henne ons- tor. Och det är torsdag idag. Vi sov i hennes bäddsoffa. Den är ny. Nu har jag käkat ravioli ( favvo) och en glass. Jaja, nu tror jag att det är nog med skrivandet. Det har varigt sjukt varmt de senaste dagarna och idag fick jag och Noelle pizza till frukost. Jag har druckigt mycket vatten och så. Har haft solkräm och så. Good Bye!
 
 
 
Ciao! 
 

Har inget att skriva

Just nu har jag inte not att göra. 

Båten

Idag var jag, mamma, Noelle, pappa och Julia( min syrra ) ute och åkte bår till kulleharen. Det är ett roligt ställe där det finns
gungor i ett gammalt sjukhus. Det sjukhuset är läskigt. Men det finns inga sjukingar kvar direkt men.....
 
En sjukhussäng finns kvar där. Och ett övergivet rum som är JÄTTE-läskigt!
Vi gick upp där. :( Lääääskigt. Jaja. Vi simmade i havet för första gången, ja och Noelle bara! 
 Det var jätte kul att bada men på ett sätt inte kul för de hade
 
tagigt bort badstegen på bruggan. Herrå!
 
 
 
 
 
Ciao!
 

Noelle

Nu ska vi hem till Noelle och hämta badkläder till henne för vi ska kanske åka båt och bada! Herrå! Bara kanske Ciao! xD
 

♥▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬ ♥

 

Muu!

Muu! Jag är en ko!

Moviestarplanet!

Har ni hört talas om moviestarplanet? Det är ett spel och jag heter Victoria=Justice och är i level sju och har 9.000 sc ( starcions) Fråga vän på mig om du är level tre eller högre! :) Hej då!

Fel!

Igår gjorde jag inlägget på kändisarna, bara så att ni vet så blev det lite fel! ( Jag är nybörjare )
 

God morgon

 God morgon på er! Jag vaknade 08.15 även fast det är sommarlov:( Men nu ska jag på en härligt läger på måndag. Noelle har sovigt hos mig och det har varigt kul. Igår som sagt cyklade jag, Noelle och hennes syster till kiosken och köpte lite snacks och godis. Om ni non gång ser i kommentarerna att non skriver "Lollipop" till mig så är det nog Noelle!:) Peace! Love! Cool! Kind! Cute! Ciao! xD
 

Kändisar:

V

Kiorren!

Tjena! Nu har jag varigt på en kiosk och köpt: Chips, ostkrokar, guldmarabou och två zoo-klubbor. Nu ska vi käka lite popcorn och ha det bra heeela livet! xD Sitter och suger på en av klubborna ( GOTT )
 
 
 
 
 
 
Jag och Noelle

Nu har jag ändrat!:)

Hej! Jag har ÄNTLIGEN fixat bakrunden. Yippie! Nu har jag nyss skakat loss med mamma, syrran och  Noelle. Idag cyklade jag hem till Noelle efter lunch (fridids). Det är sommarlov. Sååååå skönt! :) Jag blir ledig på måndag. (det är fredag) Noelle ska sova hos mig. Vi har inte varigt med varandra på ganska länge.Hej då! Ciao! :)
 

Några bilder på mig:

 
 

Hej

Hej! Nu kommer det en till bild:
 

Tjeena:)

 
Hej ville bara kolla förbi ( kika in på min blogg varje dag TACK!)

Andra Dagen!

Tjeena! Det är Lina och detta är andra dagen på denna blogg. Som sagt så blir jag väldigt tacksam om ni tipsar om min blogg! Jag ska kolla alla kommentarer som jag får. Helst snälla kommentarer tack! Idag är jag med min bästa vän, Noelle. Vi är BFF! Jag skriver detta ganska tidigt. 15.00 på en fredag. Aja, jag har inte hunnit fixat än. Asså typ bakrunden. Jag vet fortfarande inte hur man lägger upp bilder  men, men....... JAJA! Nu har jag inget mer att skriva om. Hej då! Ciao!:)♥ⓛⓞⓥⓔ   ⓨⓞⓤ

Min nya blogg!

Hej! Detta är mitt första blogginlägg. Just nu är det 13 juni 2013. Jag blir värkligen glad om ni kikar in på min blogg varje dag. Just nu har jag inte hunnit fixa bakrund och så men jag ska fixa det imorgon. Om jag någon gång nämner namnet: Noelle, så är det min bästa vän. Hej då!   
 
 
/Lina
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Här kan du skriva en liten presentation om dig själv & bloggen.

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus
liinakristiina.blogg.se -

Hello!

Jag har haft loppis förut idag. Först så skulle jag göra det själv men då tyckte jag att det skulle bli lite tråkigt, då ringde jag Noelle och frågade om hon ville hjälpa till. Då kom hon hem till mig. Efter solade vi och åt. + en soltatuering. Jag gjorde ett hjärta en som det stog " LOVE " på men hon gjorde bara ett hjärta. Efter åkte vi till ett ställr som heter Engeltofta och badade. I alla fall jag och Noelle. Julia, mamma och pappa solade bara. Vi tog också en glass. jag = daim, Noelle= 88, Julia= marabou, mamma = nogger, pappa= inget. Mamma och pappa tog också en kaffe. Det var sjukt mycket stenar och sjögräs. Jag tog inga bilder för att jag hade inget batteri i kameran. Men nu har jag. Noelle åkte hem för ungefär en och en halv timme sedan. Vi åt pizza till middag. :) Herrå!
 
 

Festen!

Ojj ojj ojj! Nu har jag glömt att blogga om att jag och familjen skulle på fest hos Noelle idag. Hennes mamma fyllde 45. Egentligen i onsdags men hon hade fest idag. Nu spelar jag Saras kockskola på ggg.se ( girlsgogames.se )
 
Snart ska jag i alla fall sova snart. Klockan är tjugo över tolv. Jag lyssnar på " The Climb " med Miley Cyrus. Hon äger! Jajja, nu fick jag ont i armen för jag skriver så fort så jag tror jag måste sluta nu. Oh!! Jag glömde beretta en sak. Noelle, hon skulle hämta en boll i sink pool idag, hon hade shorts så hon blev inte blöt. Och hon hade mobilen
 
i fickan, och mobilen ramlade ut i vattnet och hon märkte inte det. Så jag bara: NOELLE! DU TAPPADE DIN MOBIL I VATTNET! Då dök hon ner med kläder och allt och hämtade den . Hon hoppas på attd en fungerar imorn. Jag tror att hon glömde bort att hon hade tappat den för vi hade så kul. Jaja, nu måste jag i alla fall sluta. Good bye! ( PS: Tips! Gå alldrig der med din mobil i fickan om du gör i poolen med klädrna på )

Sorry! :(

Sorry! :( Jag glömde göra flera inlägg. Jag var ju på sommar kulan till tre, sedan när jag kom hem städade jag rummet, sen åt vi mat, sen cyklade jag och Julia till ica och köpte godis. Sen höll jag på lite med rummet sedan var det ganska sent så jag gick och la mig. Men nu är jag hääär!:)

Frågor

I detta inlägg ska ni skriva frågor i kommentarerna om mig, lixom frågor om mig.Men alla kanske jag inte svarar på. Typ och det är hela mitt namn och vart jag bor och så, då svarar jag inte på den frågan. 
Nu kör vi igång:
( Ni ska skriva frågor i kommentarerna )

Hello and good morning

Snart är det sommarkulan och det är sista dagen idag. Vi ska åka och bada och ha kul som nästan alla andra dagar. Nu kommer bilderna på dagens kläder:
Tröjan: ?
Byxor: Cubus!
Strumpor: ?
 
Herrå! Gör fler innlägg senare idag! Nu blir det mannagrunsgröt! Mums! :) xD

Slappna av:)

Nu har jag vikt massor av kläder. Jag har fått: Ringar, smink, tröjor, byxor,toppar, trosor, strumpor och en sminkgrej. Nu slappanar jag av i en lite paus, macka och lite vatten. Ses imorn eller kanske lite senare idag! :)
Bilden blev dålig eller hur?:))
 

Hello

Hello! God morgon! Jag ska snart till sommarkulan så jag låter det gå lite fort. Vi ska åka till ett badhus resten av veckan tror jag men idag tror jag att vi ska få bada inne. :( Det är roligare på utebadet! xD Men nu ska jag visa dagenskläder:
 
Bilden blev åt andra hållet men ändå! xD
 
Tröjan: ?
Shorts: Kappahl
Strumpor ( syns inte ) Lindex
Armgrejerna: ?
 
 
 
Hehe! Hejdå! Jag gör ett bättre inlägg senare idag!
 
Herrå!
 

Hos Nono.

Jag är hos Nono, Noelle. Vi har badadt i hennes pool och i dag på sommarkulan så badade vi på ett badhus. Vi badade ute. Och sedan, typ två eller not lurade de ut alla på fotbollsplanen och så hade de non grej som vattnade gräset, som de satt på då. Alla blev blöta och Noelle fick åka hem i bikini. HaHa! Jag längtar på ett sätt efter nästa vecka, och ett inte. För att jag längtar, då får vi sovmorgon. För att jag inte längtar, vet inte. Jaja! Herrå! Ses när jag är hemma!

Kolla på min kompis

Hejj! <33 Kan ni börja kolla på min kompis blogg också? Och då vill jag också och inet sluta kolla på min. Hennes heter: noellskan.blogg.se! Men fortsätt kolla på min också! :)) Herrå! <33

God morgon!

Jag tängte bara kika in och kolla hur ni har det före sommarkulan. Noelle och hennes mamma kommer och hämtar mig 8.45. Men nu ska jag borsta tänderna. 
 
 
Dagens kläder:                   Visst blev bilden ful?
 

MItt rum:

Detta är lite bilder på mitt rum och jag visar hur det ser ut:
 
 

Nu fick jag tag på de

Nu fick jag tag på örhängerna. Mamma hade de i sin handväska:
 
Från Ur & Penn:
Visst var de fina?  Herrå ses non annan gång! :)
 

Shoppingen

Nu har jag kommit hem från shoppingen och nu ska jag visa vad jag har köpt:
 
Mörka jeans, Lindex
ljus/ mörka shorts, Kappahl
Mörkblåa shorts, Kappahl
Kortstrumpor, blå, lila, vit, orange och rosa. Lindex
Tröja, Lindex                  ( det står Hope på tröjan )
Glittrigt nagellack, Gina tricot
Armband, Bikbok ( dålig bild )
Det var mina kläder och det som jag köpte. Men jag köpte ett par örhängen också men jag vet inte riktigt vart de tog vägen..... Haha! Det är i alla fall ett kors på de. 
 
 
/ Lina
 
 
 
Ciao!
 
 

Fortsätt bara!<33

Hejj! Vad glad jag blir av erasnälla kommentarer!^.^ Så snälla ni är! fortsätt med det! :* I alla fall, inatt sov jag INTE på ett golv! Inatt sov jag i min egna lilla säng. Nu ska vi iväg och shoppa. Eller.... Snart. Vi väntar på mamma. Det är jag, Julia och mamma som ska iväg. Jag vet inte riktigt om jag ska köpa not för jag har inte så mycket pengar. Men mamma brukar betala ibland. Jag kanske lägger upp bilder på det jag köpt. Vem vet..... xD

Nu är jag hemma igen! <33

Äntligen hemma igen! Jag sov ju borta inatt, alla fick sova i en mjuk och fin säng utom jag, jag fick sova på golvet. Eller.... Ja, ungefär. Det var hål i madrassen jag sov på så på kvällen var den bekväm och fylld med luft men på morgonen, helt tom!

Hemma hos de nu

Nu är jag hemma hos de. Vi har dansat runt midsommarstången och nu har vi ätit mat och jordgubbstårta. Goodbye

Snart åker vi!

Snart åker vi! Asså hem till mamma och pappas kompisar. Som sagt ska vi sova där och så..... Det tar typ en kvart 20 min att åka dit. Men vi ska ju till affären också så att..... Ja! Men jag har med mig mini datorn. Så att jag kan blogga hur mycket jag vill. Efter jag har skrivigt detta inlägg så ska jag leta reda på mina solbrillor! ;) De är vita och ser ut som min syrras fast hennes är svarta. Haha! Jag har en grej till min mobil, ( den är egentilgen syrrans ) en fleece/ kåfta till mobilen och den har luva. Man har den runt halsen. Jag har min solhatt på mig just nu och jag vet, jag är inte så bra på att blogga men ändå! :) Det är kul och se vad ni tycker. Jag har fått två eller tre kommentarer från non jag inte känner/ vet vem det är. Men det är ju olika namn och personer. I alla fall namn. Nu till not helt annat! Packningen till mammas och pappas kompisar: Fotboll, klänning, lila tajts, mobil, mobil laddare?, kofta, hårborste, hårspray, vattenflaska, blåck, pennor, sax, sommar skor, springskor, DATORN!, lepglans, mjukisbyxor, kåppar, handväska och not mer jag inte kommigt på än riktigt. Glad midsommar på er alla!
 

Godnatt

Godnatt<33 Hoppas ni sover sött. Jag bar nyss upp mitt täcke, kudde, ryggsäck och lite kläder. 
 

Har lärt mig det nu!

Jag har lärt mig dendär med en kopp som man ja..... not! Årkar inte förklara

Apan som liknar DIG!

Haha! Just nu sitter jag och lyssnar på Darin med apan som liknar dig. Efter ska jag lyssna på astrologen. ( jag använder spotify ) Och om ni undrar vilken sorts kamera jag knäpper bilderna med så är det: Nikon COOLPIX S3100 eller  Nikon COOLPIX P500 eller från google. :) Ciao

Glömde....

Jga har glömt att blogga på några dagar. Men nu ska jag beretta. Ända sedan i måndags så har jag varigt på ett lägre som heter sommarkulan. Vi har badat varje dag för utom första dagen. Idag var sista dag en för många men inte för mig och Noelle. Oj! Jag glömde säga att jag går med Noelle. Efter som att det är midsommar afton imorn så            
 har vi inte imorn. Imorn ska jag och familjen hem till mamma och pappas kompisar. Vi ska sova där tror jag. Noelle ska vara i sin stuga. Hon åkte för typ 50 min sedan. Idag var vi i Valbo och badade. Men man fick också spela fotboll. Det finns flera sommarkulor så att vi var inte de ända som var där. Vi har fått från sommarkulan: Vattenflaska, t-shirt, ryggsäck och boll. Men nu till not helt annat. I måndags kom Noelle och hennes mamma och hämtade mig. Sen sov jag hos Noelle mån-tis. Sen sov hon hos mig tis-ons. jag sov hos henne ons- tor. Och det är torsdag idag. Vi sov i hennes bäddsoffa. Den är ny. Nu har jag käkat ravioli ( favvo) och en glass. Jaja, nu tror jag att det är nog med skrivandet. Det har varigt sjukt varmt de senaste dagarna och idag fick jag och Noelle pizza till frukost. Jag har druckigt mycket vatten och så. Har haft solkräm och så. Good Bye!
 
 
 
Ciao! 
 

Har inget att skriva

Just nu har jag inte not att göra. 

Båten

Idag var jag, mamma, Noelle, pappa och Julia( min syrra ) ute och åkte bår till kulleharen. Det är ett roligt ställe där det finns
gungor i ett gammalt sjukhus. Det sjukhuset är läskigt. Men det finns inga sjukingar kvar direkt men.....
 
En sjukhussäng finns kvar där. Och ett övergivet rum som är JÄTTE-läskigt!
Vi gick upp där. :( Lääääskigt. Jaja. Vi simmade i havet för första gången, ja och Noelle bara! 
 Det var jätte kul att bada men på ett sätt inte kul för de hade
 
tagigt bort badstegen på bruggan. Herrå!
 
 
 
 
 
Ciao!
 

Noelle

Nu ska vi hem till Noelle och hämta badkläder till henne för vi ska kanske åka båt och bada! Herrå! Bara kanske Ciao! xD
 

♥▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬ ♥

 

Muu!

Muu! Jag är en ko!

Moviestarplanet!

Har ni hört talas om moviestarplanet? Det är ett spel och jag heter Victoria=Justice och är i level sju och har 9.000 sc ( starcions) Fråga vän på mig om du är level tre eller högre! :) Hej då!

Fel!

Igår gjorde jag inlägget på kändisarna, bara så att ni vet så blev det lite fel! ( Jag är nybörjare )
 

God morgon

 God morgon på er! Jag vaknade 08.15 även fast det är sommarlov:( Men nu ska jag på en härligt läger på måndag. Noelle har sovigt hos mig och det har varigt kul. Igår som sagt cyklade jag, Noelle och hennes syster till kiosken och köpte lite snacks och godis. Om ni non gång ser i kommentarerna att non skriver "Lollipop" till mig så är det nog Noelle!:) Peace! Love! Cool! Kind! Cute! Ciao! xD
 

Kändisar:

V

Kiorren!

Tjena! Nu har jag varigt på en kiosk och köpt: Chips, ostkrokar, guldmarabou och två zoo-klubbor. Nu ska vi käka lite popcorn och ha det bra heeela livet! xD Sitter och suger på en av klubborna ( GOTT )
 
 
 
 
 
 
Jag och Noelle

Nu har jag ändrat!:)

Hej! Jag har ÄNTLIGEN fixat bakrunden. Yippie! Nu har jag nyss skakat loss med mamma, syrran och  Noelle. Idag cyklade jag hem till Noelle efter lunch (fridids). Det är sommarlov. Sååååå skönt! :) Jag blir ledig på måndag. (det är fredag) Noelle ska sova hos mig. Vi har inte varigt med varandra på ganska länge.Hej då! Ciao! :)
 

Några bilder på mig:

 
 

Hej

Hej! Nu kommer det en till bild:
 

Tjeena:)

 
Hej ville bara kolla förbi ( kika in på min blogg varje dag TACK!)

Andra Dagen!

Tjeena! Det är Lina och detta är andra dagen på denna blogg. Som sagt så blir jag väldigt tacksam om ni tipsar om min blogg! Jag ska kolla alla kommentarer som jag får. Helst snälla kommentarer tack! Idag är jag med min bästa vän, Noelle. Vi är BFF! Jag skriver detta ganska tidigt. 15.00 på en fredag. Aja, jag har inte hunnit fixat än. Asså typ bakrunden. Jag vet fortfarande inte hur man lägger upp bilder  men, men....... JAJA! Nu har jag inget mer att skriva om. Hej då! Ciao!:)♥ⓛⓞⓥⓔ   ⓨⓞⓤ

Min nya blogg!

Hej! Detta är mitt första blogginlägg. Just nu är det 13 juni 2013. Jag blir värkligen glad om ni kikar in på min blogg varje dag. Just nu har jag inte hunnit fixa bakrund och så men jag ska fixa det imorgon. Om jag någon gång nämner namnet: Noelle, så är det min bästa vän. Hej då!   
 
 
/Lina
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Här kan du skriva en liten presentation om dig själv & bloggen.

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus